Продажба, монтажа и сервис на лифтови, ескалатори и платформи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лифт Инженеринг

 
Ние сме водени од нашата посветеност кон нашите клиенти и ги произведуваме најдобрите решенија за лифт, ескалатори и останата опрема за да одговараат на нивните потреби. Високи стандарди за квалитет, тестови на секој чекор од производната процедура и исклучителна поддршка на клиентите, го прават Лифт инжинеринг прв избор меѓу клиентите.
Авторизиран партнер за Kleemann во Македонија е уште еден доказ за нашиот квалитет.
 
 
 
 
 
 
 

Најголем избор во Македонија

 
 
 
 
 

Експерти во областа

 
 
 
 
 
 

Светски познат дизајн

 
 
 
 
 
 

Рекордна испорака на производи

 
 
 
 
 
 
 

Авторизиран партнер на KLEEMANN

 
KLEEMANN обезбедува флексибилни решенија за производи со висок квалитет и целосна можност за прилагодување, погодни за секоја зграда или градба. Изберете од сите достапни типови на патнички и товарни лифтови и надградете го вашиот проект.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Наши производи

 
Одберете го најдоброто решение за вашиот објект. Едноставно и брзо.