Atlas Basic Lift for Residential Building

Atlas Basic е високо економично влечно решение MRL за станбени згради. Послужувајќи номинални товари од 375–1000 кг, Atlas Basic е дизајниран да понуди и намалени вкупни трошоци на сопственост (TCO) и вредност за парите.

Со премиум квалитетен мотор без менувач на KLEEMANN, суспензија 2:1 и брзини до 1,6 m/s, Atlas Basic е опремен со најсовремен инвертер кој го минимизира звукот и обезбедува извонреден квалитет на возење и исклучително мала потрошувачка на енергија.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Спецификации

Предности

Измешајте и поклопете дизајн
Измешајте ги и поклопете ги сите достапни материјали понудени од стандардната палета на KLEEMANN или создадете производ со ваши облоги на подот и ѕидот кој совршено одговара на вашиот простор и ги задоволува вашите барања.

Прецизност на запирање
Поради својот мотор без менувач и најсовремениот инвертер, Atlas Basic нуди одлична прецизност за запирање која не надминува 2 мм, додека квалитетот на возењето ги надминува сите стандарди за квалитет (мерења базирани на ISO 18738).

Ниски нивоа на бучава
Моторот без менувач и најсовремениот инвертер во комбинација со иновативниот дизајн гарантираат неверојатно ниски нивоа на бучава во и надвор од кабината. Нивото на бучава во кабината (мерено според ISO 18738) за време на работата на подигнување достигнува 52-54 dB (A).

Итна евакуација
Во неверојатен случај на прекин на електричната енергија, системот за итна евакуација обезбедува безбедно транспортирање на патниците до најблискиот кат каде вратите автоматски се отвораат за да се овозможи излез на автомобилот.

Еко-дизајн
Atlas Basic е дизајниран според принципите за еко дизајн (ISO 14006) и поседува Декларација за еколошки производ во согласност со ISO 14025.

Инсталација без скеле
KLEEMANN разви метод без скеле за заштеда на трошоците за инсталирање на Atlas Basic со минимална помош од градителот.

Брза испорака
KLEEMANN обезбедува рекордно брза испорака за стандардни нарачки.
Побарајте не

+389 2 2400 162