Освен што обезбедува водечки лифтови на пазарот, ЛИФТ ИНЖЕНЕРИНГ е специјализиран за пионерски решенија за ескалатори и подвижни ленти, нудејќи го истиот висок квалитет, услуга, доверливост и целосно флексибилен дизајн.

Ескалаторите и подвижните ленти KLEEMANN се погодни за употреба во сите видови објекти како и за надворешна употреба.

Цврстата конструкција гарантира издржливост и долг животен век, додека бројните мерки за квалитет и безбедност значат целосна безбедност на патниците.