Нашите системи за паркирање нудат разновиден опсег на решенија за вертикално паркирање и лизгачка платформа. Надоврзувајќи се на технолошкиот напредок, нашите интелигентни системи за паркирање на повеќе ката гарантираат исклучителни перформанси, удобност на патниците и безбедност.

Ги исполнуваат најстрогите спецификации за урбанистичко планирање, обезбедувајќи оптимално искористување на просторот, економичност и брза инсталација.

Специјалистичниот дизајн и низата функции, од стилски работни панели до најсовремени контролни системи, обезбедуваат патниците да уживаат во лесно паркирање и уверување дека нивното возило е безбедно заштитено од сите временски услови и вандализам. Нашите системи за паркирање, исто така, нудат намалени емисии на CO2 и одлична енергетска ефикасност, што е доказ за еколошкиот начин на размислување што нè води.