Compact

Компакт е хидрауличен лифт за кревање товар, дизајниран првенствено за индустриски капацитети и магацини, без барања за посебна машинска просторија.

Целосно усогласен со Директивата за машини 2006/42/EC, Compact е доверлива работна алатка, која се карактеризира со своите сигурни перформанси и издржливост при тешки работни услови. Вие ги креирате спецификациите за вашиот Compact. Флексибилното производство ни овозможува лесно да ги исполниме вашите индивидуални барања.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 
 
 
 
 

Спецификации

Цврста конструкција
Сигурност на перформансите, издржливост на големи товари и тешки работни услови.

Просторна ефикасност
Нема потреба за посебна машинска просторија, бидејќи е обезбедена со кабинет што може да се заклучува.

Прилагодено решение
Компактот е дизајниран според вашите барања за зграда и задача

Брза испорака
Лифт Инженеринг обезбедува рекордно брза испорака за стандардни нарачки.

 
 
 
 
 
Побарајте не

+389 2 2400 162