Atlas RPH R Lift for Residential Buildings

Atlas RPH R обезбедува практично решение MRL за влечење за станбени згради со ограничувања на јамата и на главата. Погоден за номинални оптоварувања до 1050 кг, Atlas RPH R се одликува со мотор без менувач на KLEEMANN со врвен квалитет, суспензија 2:1 и брзини до 1 m/s. Најсовремениот инвертер ја минимизира бучавата и обезбедува извонреден квалитет на возење и исклучително ниска потрошувачка на енергија.

Идеален за модернизирање на постојните лифтови и оние со тесни вратила, Atlas RPH R строго е во согласност со Директивата за лифтови 2014/33/EC и стандардот EN81-21.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

Дизајн од светска класа
Широк асортиман на типови кабини и работни панели е специјално создаден за KLEEMANN од индустрискиот дизајнер Андреас Запатинас.

Просторна ефикасност
Погоден за згради со намалена јама и простор за глава, Atlas RPH R е идеален за модернизација на постоечките лифтови. Дизајниран да поддржува инсталирање до три врати во кабината.

Ниски нивоа на бучава
Моторот без менувач и најсовремениот инвертер во комбинација со иновативниот дизајн гарантираат неверојатно ниски нивоа на бучава во и надвор од кабината. Нивото на бучава во кабината (мерено според ISO 18738) за време на работата на подигнување достигнува 52-54 dB (A).

Безбедно затворање на вратата
Atlas RPH R е опремен со светлосни завеси за да обезбеди дополнителна безбедност и заштита на патникот кога се затвораат вратите на автомобилот.

Итна евакуација
Во неверојатен случај на прекин на електричната енергија, системот за итна евакуација обезбедува безбедно транспортирање на патниците до најблискиот кат каде вратите автоматски се отвораат за да се овозможи излез на автомобилот.

Еко-пријателски
Производ за заштеда на енергија кој ја намалува емисијата на CO2 до 60% користејќи погон за регенерација, режим на подготвеност и LED осветлување.

Леснотија на инсталација
На Atlas RPH R му треба само еден ѕид за инсталација со повеќето подединици претходно собрани и подготвени за монтирање.

Брза испорака
Лифт Инженеринг обезбедува рекордно брза испорака за стандардни нарачки.
Побарајте не

+389 2 2400 162