Dumbwaiter

Dumbwaiter е мал товарен влечен лифт MRL. Тој е идеален партнер за подигање на лесни добра како облека, храна, хартии и други предмети. Одличен избор и за комерцијална и за станбена употреба, Dumbwaiter нуди погодност и стил на ресторани, кафулиња, продавници, магацини, канцеларии, хотели, куќи, станови и други видови имот.

Dumbwaiter е во согласност со европското законодавство (EN 81-31) и може да се испорачува со „самоносечка“ челична рамка доколку не е достапна бетонска осовина.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Модел: Dumbwaiter
Номинален товар (Кг): 24-300
Максимален број на застанувања: 12
Максимална брзина (m/s): 0,17 - 0,60
Минимална длабочина на јамата (мм): 600
Минимум простор за глава (мм): 1950 
Побарајте не

+389 2 2400 162