Flexy R

Хидрауличниот лифт со индиректно дејство FlexyLIFT R е идеален за постоечки или нови станбени згради кои имаат ограничувања на јамата и на главата. Опцијата за мал кабинет за енергетската единица и контролорот овозможува инсталација во шахти со или без машинска просторија.

FlexyLIFT R е рентабилно, еколошки и разноврсно решение за подигање кое може да се прилагоди за да одговара на специфичните димензии на вратилото и барањата на машинската просторија. Нудејќи номинална способност за оптоварување од 180–1000 kg, речиси никакви барања за длабочина на јамата и минимален простор за глава од 2600 mm, FlexyLIFT R е совршено решение за модернизација на лифтот во згради со ниски и средни згради.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

Извонреден квалитет на возење
FlexyLIFT R е дизајниран да испорача изведба со врвен квалитет и исклучителна удобност при возењето. Ниските нивоа на бучава и минималните вибрации обезбедуваат непречено и пријатно искуство на патниците.

Безбедност
Чувствувајте се безбедно и сигурно со гаранција за целосна безбедност на патниците.

Леснотија на инсталација
Дизајниран за леснотија на инсталација и употреба, сигурност и просторна ефикасност.

Еко-пријателски
Достапни се системи за регенерација, кои обезбедуваат исклучителен квалитет на возењето додека ја намалуваат потрошувачката на енергија до 60%.

Дизајн
Уникатните опции за дизајн прилагодени се приспособени според вашите специфични потреби, создавајќи производ кој совршено одговара на вашиот простор и барања.

Брза испорака
Поставете ја вашата нарачка и уживајте во брза испорака.

Сертификат
Сертификат за испитување на тип EC според директивите за лифт 95/16/EC и 2014/33/EU.
Побарајте не

+389 2 2400 162