Хидраулични маказни платформи за Автомобили

Единечните и двојните платформи за подигање со ножици обезбедуваат едноставен и удобен начин за олеснување и оптимизирање на паркинг просторот. Погодни за подземни, пониски и горни нивоа за паркирање, платформите за подигање со ножици KLEEMANN се идеален избор за паркинг места каде што влезовите и излезите се ограничени или ограничени.

Нудејќи до 3 застанувања, низа безбедносни карактеристики и избор на вертикално патување од 4000 mm или 7400 mm, платформите за подигнување на ножици претставуваат интелигентно решение за создавање практичен и удобен пристап до сите видови паркинг места.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Побарајте не

+389 2 2400 162