Хидраулични платформи за Автомобили КTS 2200/3000

Системите за кревање автомобили KTS се дизајнирани за вертикален транспорт на возила помеѓу две или повеќе нивоа. Во зградите каде што не е можна изградба на цементна рампа или лифт за автомобил, КТС системите обезбедуваат идеално решение за вертикален транспорт до максимум 12 метри.

Системите за кревање автомобили KTS се конструирани според Директивата за машини 2006/42 EC. Главните предности вклучуваат леснотија на инсталација и одржување.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

• Специјални ролни од индустриски тип испорачани со систем за откривање пречки беспрекорно интегрирани во контролерот за автоматизација GL1 KTS
• Инфрацрвена светлосна завеса поставена на платформата за безбедно паркирање на возилото
• Потребна е мала длабочина за јамата на вратилото
• Покрива простор само од едната страна на областа на вратилото
• Чини помалку од технолошкиот систем за кревање автомобил со ножици
• Секој случај е проучен и дизајниран специјално од Одделот за инженерство на KLEEMANN
• Лесна и брза инсталација
• CE ознака и комплетен сертификат за испитување на тип EC од Liftinstituut
• Техничка поддршка и гаранција од KLEEMANN
Побарајте не

+389 2 2400 162