Maison 100H

Идеален за удобност и леснотија, Maison100 H, дизајниран и произведен според Директивата за машини 2006/42/EC, ги задоволува сите потреби за транспорт и мобилност. Решение со вредност за парите што овозможува пристап внатре или надвор од катна приватна резиденција и гарантира безбедност и стил. Неговата многу ниска потрошувачка на енергија (пониска од кујнската печка) во комбинација со дизајнот на кабината го прави Maison100 H идеален избор со вредност за парите за секој дом. Со минимална длабочина на јамата од 100 mm и потребен простор за глава од 2500 mm, ова хидраулично решение со индиректно дејство е совршено погодно за згради со или без бетонска осовина и со ограничувања на јамата на вратилото и на главата.

Maison100 H е идеално решение за шахти со ниска јама и глави, а исто така е достапен и со конструкција од алуминиумско вратило.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

Оптимално искористување на просторот
Барањата за јама и за глава се меѓу најконкурентните на пазарот за лифтови со платформи во затворена кабина. Maison100 Η for Home Solutions нуди оптимална просторна ефикасност преку обезбедување можност за инсталирање на поголем автомобил во стандардна осовина.

Plug n' play решение
Однапред жичени жици на вратило и еднофазно напојување

Уникатен дизајн на кабината
Специфично дизајнирана за потребите на пазарот за домашно издигнување, новата кабина обезбедува леснотија на инсталација и ја олеснува процедурата за одржување. Бојата на осветлувањето може лесно да се смени во која било RGB боја, создавајќи извонреден амбиент во кабината.

Премиум квалитет на возење
Со новиот контролер Genius 20 кој е опремен со систем со главна лента за прецизно израмнување на подот и хидрауличен вентил со 2 брзини, Maison100 H има врвен квалитет на возење

Сертифициран производ
Maison100 H ги исполнува барањата од Директивата за машини 2006/42/EC и поседува сертификат за EC испитување на типот.
Побарајте не

+389 2 2400 162