Maison100 E

Во Лифт Инженеринг, ги цениме вашите потреби и постојано истражуваме начини да ги подобриме нашите производи само за вас. Признавајќи колку е важно ефикасно да се искористи расположливиот простор, го воведуваме Maison100 E со минимална длабочина на јамата од 100 mm и потребен простор за глава од 2500 mm. Maison100 E е иновативен електричен лифт со платформа за кабина дизајниран да ги исполни вашите највисоки очекувања.

Достапен со полуавтоматски или автоматски врати, Maison100 E може да биде опремен и со конструкција од алуминиумско вратило каде што нема ѕидарско вратило.

Неговата многу мала потрошувачка на енергија (пониска од печка во кујна) во комбинација со дизајнот на кабината го прави Maison100 E идеален избор за домови и јавни згради со мал сообраќај.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

Брза и лесна инсталација
Паметен и компактен дизајн за инсталација за само 3 дена.

Plug n' play решение
Однапред жичени жици на вратило и еднофазно напојување.

Уникатен дизајн на кабината
Специјалниот дизајн на кабината обезбедува леснотија на инсталација, додека неговите осветлени RGB бои создаваат извонреден амбиент во неа.

Ниски нивоа на бучава
Иновативниот електричен погон (контролиран VVVF), гарантира неверојатно ниски нивоа на бучава во и надвор од кабината.

Прецизно израмнување на подот
Новиот контролер Genius 20 е опремен со систем за глава на лента за прецизно израмнување на подот.

Сертифициран производ
Maison100 E ги исполнува барањата од Директивата за машини 2006/42/EC и поседува сертификат за EC испитување на типот.
Побарајте не

+389 2 2400 162