Подвижни ленти

Moving Walks се идеално решение за нови инсталации во хотели, болници, јавни и комерцијални објекти.

Лифт Инженеринг нуди уникатни, прилагодени дизајнерски услуги за комерцијални или тешки подвижни прошетки кои се карактеризираат со исклучителен квалитет на возење, безбедност и енергетска ефикасност. Со широк спектар на опции и приспособени решенија за проекти од сите форми и големини, KLEEMANN ќе ве води на секој чекор од патот.

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

Предности

Извонреден квалитет на возење
Moving Walks се дизајнирани да обезбедат висококвалитетна конструкција и исклучителна удобност при возењето. Ниските нивоа на бучава и минималните вибрации обезбедуваат непречено и удобно искуство на патниците што ќе ги исполни дури и најстрогите барања.

Леснотија на инсталација
Дизајниран за леснотија на инсталација и употреба, обезбедувајќи просторна ефикасност и сигурност.

Еко-пријателски
Системите за регенерација обезбедуваат одличен квалитет на возење додека ја намалуваат потрошувачката на енергија до 60%. Многу делови од ескалаторот исто така се рециклираат (скалила, профил на четка, стеги на стаклени панели итн.).

Безбедност
Цврстите производи гарантираат максимална безбедност и обезбедуваат чувство на безбедност на патниците.
 
 
 
Побарајте не

+389 2 2400 162