Purity

Purity cabin комбинира подобрена конструкција и надградба на материјали со истовремено намалување на трошоците и времето на инсталација, создавајќи идеално решение за вашиот проект! Лесната инсталација од внатрешноста на кабината, минималниот дизајн без видливи завртки и новото пакување кое го минимизира времето на инсталација се само неколку од предностите што го прават Purity кабина со висок квалитет.  

Се препорачува за
  • Станбени згради
  • Јавни згради
  • Комерцијални објекти
  • Хотели Болници

Погледнете каталог Контактирајте не

 
 

Спецификации

 

 
 
 
Побарајте не

+389 2 2400 162