Целосно приспособливи лифтови кои обезбедуваат прифатлива и привлечна подвижност во домот. Ја развивме палетата MaisonLIFT како најисплатливо решение за сите. Потребен е минимален простор и е достапен со или без вратило и машински простор, maisonLIFTs нуди и опција за модернизација, работејќи со потпирачите на вашите згради и без напор надминувајќи ги ограничувањата на ниските јами и шахтите на главата.